• Palmboom Adk

Petri Engelen

Petri Engelen | Personal yoga trainer bij Anna de Kok in Groningen

Personal Yoga

Beginnend, verkennend, ervaren, ontzettend soepel of juist helemaal niet: “Yoga is not about being good at something, it’s about being good to yourself. En daarom is Yoga ook voor iedereen (anders).

Elk lichaam is uniek, maar ook en ook elke geest heeft zo zijn eigen(wijze) willetje. Ontdekken wat goed voelt voor jou, dat is wat centraal staat in de Personal Yoga lessen.
In de 1 op 1 sessies gaan we (jij!) onderzoeken naar wat bij jou past en waar jij behoefte aan hebt. 
Ben je op zoek naar een momentje voor jezelf, waarin je lekker kunt ontspannen?  Wil je veerkrachtiger of flexibeler worden? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat yoga nou eigenlijk is?
Tijdens een eerste kennismaking bespreken we wat jij graag zou willen en dan volgt de rest van zelf!

Door mijn achtergrond in en passie voor Psychologie, zullen diverse verdiepende thema’s in de lessen aan bod komen.  Het leren luisteren naar je lichaam, het ontdekken van jouw grenzen en het vinden van een balans tussen rennen en stilstaan, zijn hierbij het uitgangspunt. Acceptatie is daarbij het sleutelwoord.

Vanaf heden ben ik, Petri (25) werkzaam als personal yoga instructor bij Anna de Kok personal training. Ik heb ontzettend veel zin om samen met jullie aan de slag te gaan! 

Naast het geven van Yoga lessen werk ik mee aan een onderzoek van Rijksuniversiteit Groningen en Lentis dat de effecten van Yoga bij jonge vrouwen met een depressie onderzoekt. Verder houd ik ontzettend veel van reizen en van lekker buiten zijn. Voor (buiten)sporten zoals snowboarden en surfen mag je me altijd wakker maken! Mijn motto? Pura Vida! Wat heel simpel, genieten van het leven betekend. Doe die dingen die jou gelukkig maken. You were born to live, not to be perfect. Smile when you still have teeth!

Maak een afspraak