• Palmboom Adk

Nick Beukema

Kevin van den Berg | Personal trainer bij Anna de Kok in Groningen

Personal trainer

Ik ben Nick Beukema, geboren en getogen stadjer. Sinds een half jaar werk ik als personal trainer bij Anna de Kok Personal Training.

Van jongs af aan ben ik gek geweest op voetbal. Sinds mijn zesde zit ik bij een club. Tegenwoordig doe ik daarnaast ook aan tennis, wielrennen, schaatsen, fitness en crossfit. Eigenlijk vind ik alle sporten leuk, zo lang ik maar in beweging ben. Sport is voor mij dan ook echt een uitlaatklep. Ik kan er veel van mijzelf in kwijt.

Het leukste vind ik om sport met anderen te doen. Dan kun je elkaar motiveren, samen kijken waar het beter kan en elkaar naar een hoger plan toe helpen. Gezelligheid, een goed sociaal contact, samen lekker bezig zijn… Dat is waar het voor mij bij sporten om draait.

Dat is ook de reden dat ik de studie Sport en Bewegen aan het Alfa College ben gaan doen. En waarom ik naast personal training ook bootcamplessen en trainingen aan de brandweer geef. Samen trainen aan een goede conditie en een positieve mindset. Ieder op zijn eigen niveau, zo intensief en uitdagend als je dat zelf wil.

Ook als personal trainer vind ik het belangrijk om te kijken naar wat jij belangrijk vindt. Wat wil je bereiken? Wat vind jij leuk of juist minder leuk? Met zijn tweeën denken we na over wat voor jou goed voelt en hoe jij je doel het beste kunt bereiken. Zo komen we met elkaar tot een plan. En werken we samen aan een trainingsschema dat het beste bij jou past.

Wil jij ook zien hoe leuk sport en bewegen is en wat voor positief effect dit kan hebben op jouw leven? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake en proeftraining!

Maak een afspraak