Onze Coaches

  1. Home
  2. |
  3. Kevin van den Berg
Kevin van den Berg

Kevin van den Berg

Leeftijd: 30 jaar
Ervaring: 2 jaar
Specialisatie: H.I.T.
06-39682216

Ik ben Kevin van den Berg, personal trainer bij Anna de Kok Personal Training. 

Ook ik heb pieken en dalen in mijn leven gekend. Van mijn veertiende tot zestiende heb ik als middenvelder bij FC Groningen gevoetbald. Iets waar ik mijn hele jeugd naartoe had gewerkt. Helaas kreeg ik steeds vaker last van blessures, waardoor ik moest stoppen.

Mijn wereld stortte hierna in. Voetbal was altijd mijn lust en mijn leven geweest; toen dat wegviel, kwam ik in een mega dip terecht. Om me te troosten nam een vriend me mee naar de sportschool. Daar ontdekte ik krachttraining. Iets waar ik al mijn energie en frustratie in kwijt kon en mentaal bovendien sterker van werd.

Het positieve effect dat sporten op mij had, wilde ik aan anderen doorgeven. Ik besloot er mijn beroep van te maken. Eerst heb ik Sport en Bewegen aan het Alfa College in Groningen gedaan. Daarna ben ik Sport, Management en Voeding gaan studeren.

Door te sporten kun je even loskomen uit de dagelijkse werkelijkheid. Het helpt je om tegenslagen te verwerken, om er de volgende keer beter tegen opgewassen te zijn.

Als personal trainer probeer ik mensen te laten zien dat genieten ook bij een gezonde levensstijl hoort. Dat je best op zaterdag een biertje kunt drinken, als je maandag maar weer in de sportschool staat. En heus niet alleen maar bakjes sla hoeft te eten als je iets aan je gewicht wilt doen. Uiteindelijk draait het allemaal om balans.

Tijdens de training bepalen we samen wat het beste bij jou past. Daarover kunnen we vrijelijk praten; in een persoonlijke omgeving, waar je even een moment hebt voor jezelf. Wil jij ook zien hoe leuk sport en bewegen is en wat voor positief effect dit kan hebben op jouw leven? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake en proeftraining!

DE VOLGENDE STAP?
Wij staan voor je klaar om je te helpen!

Wil jij fit zijn en je weer vrolijk, zelfverzekerd en vertrouwd voelen in jouw eigen lijf? Plan dan nu een vrijblijvende afspraak met ons in.

Ja dat wil ik!
Personal Training
Links
Neem contact met ons op

Jouw resultaat is onze handtekening. Dus wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij je doel kunt halen. We geven je alle tools die je nodig hebt voor een optimaal resultaat. Jij hoeft nergens meer over na te denken. Dat doen wij voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen is naar de trainingen gaan, je houden aan verder gemaakte afspraken/adviezen en vooral heel erg genieten van het voortgangsproces.

Neem contact met ons op