Onze Coaches

  1. Home
  2. |
  3. Coen Hofstra
Coen Hofstra

Coen Hofstra

Leeftijd: 28 jaar
Ervaring: 2 jaar
Specialisatie: Afvallen
06-39682216

Ik ben Coen Hofstra, Beweeg en Leefstijladviseur en manager bij Anna de Kok Personal Training.

Als Beweeg en Leefstijladviseur ben ik open, betrouwbaar en kalm. Dat is een heel contrast met hoe ik mijn carrière begon. Op mijn achttiende ben ik bij de marechaussee gegaan. Het eerste half jaar volg je dan de militaire training. Dat is echt drillen. Natuurlijk was dat zwaar, maar je leert zo wel goed je grenzen kennen. Uiteindelijk ging ik werken bij de grensbewaking op Schiphol. Gedaan was het met fysiek bezig zijn.

In plaats daarvan besteedde ik al mijn tijd aan papierwerk. Dat was niets voor mij. Na anderhalf jaar heb ik er een punt achter gezet en ben ik de opleiding Sport, Gezondheid en Management aan de Hanzehogeschool in Groningen gaan doen. Daarna heb ik vier jaar lang in Hoogeveen bij een revalidatiecentrum gewerkt. Totdat de vacature voor personal trainer bij Anna de Kok voorbijkwam.

Als kind was tennis mijn lust en mijn leven. Ik was er ook goed in; heb in de midden- en hoofdklasse gespeeld, gaf clinics met Jacco Elting, Paul Haarhuis en Sjeng Schalken. Toen ik fulltime ging werken kon ik dat hoge niveau niet meer volhouden. Ik had te weinig tijd om te trainen. In overleg met mijn team ben ik toen gestopt. In plaats daarvan begon ik steeds meer te fitnessen. Tijdens mijn opleiding aan de Hanze ontdekte ik dat ik het niet alleen leuk vond om zelf te sporten, maar ook om anderen te begeleiden. Bij personal training komt een stuk counseling kijken. Mensen aanvoelen was altijd al mijn sterke kant. Dankzij mijn werk bij Schiphol ben ik daar nog beter in geworden.

Als je bij mij komt trainen, vind ik het belangrijk dat er een vertrouwensband tussen ons ontstaat. Daarom is het noodzakelijk dat we eerlijk tegen elkaar zijn. Als jij naar me toekomt met een onrealistisch doel, dan zeg ik dat ook tegen je. Samen gaan we dan op zoek naar iets dat wel haalbaar is. Het mooie is dat je in de loop van de tijd vanzelf verder kunt gaan. Heb je eenmaal je doel bereikt, dan dienen zich vanzelf nieuwe uitdagingen aan.

Wil jij ook zien hoe leuk sport en bewegen is en wat voor positief effect dit kan hebben op jouw leven? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake en proeftraining!

DE VOLGENDE STAP?
Wij staan voor je klaar om je te helpen!

Wil jij fit zijn en je weer vrolijk, zelfverzekerd en vertrouwd voelen in jouw eigen lijf? Plan dan nu een vrijblijvende afspraak met ons in.

Ja dat wil ik!
Personal Training
Links
Neem contact met ons op

Jouw resultaat is onze handtekening. Dus wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij je doel kunt halen. We geven je alle tools die je nodig hebt voor een optimaal resultaat. Jij hoeft nergens meer over na te denken. Dat doen wij voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen is naar de trainingen gaan, je houden aan verder gemaakte afspraken/adviezen en vooral heel erg genieten van het voortgangsproces.

Neem contact met ons op