• Palmboom Adk

Coen Hofstra

Coen Hofstra | personal trainer bij Anne de Kok in Groningen

Personal trainer

Mijn naam is Coen Hofstra en ik ben sinds mei 2015 werkzaam bij Anna de Kok als personal trainer en ik verzorg binnenkort de small group trainingen.
Na de HAVO ben ik in dienst gegaan bij de Koninklijke Marechaussee. Hier heb ik de militaire opleiding succesvol afgerond.

Door mijn passie voor sport heb ik, na een jaar in dienst te hebben gezeten, ervoor gekozen de opleiding Sport, Gezondheid en Management te gaan volgen aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na vier jaar heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Naast de opleiding heb ik de specialisaties mindfullness, gedragsverandering door beweeginterventies en psychomotorische therapie gevolgd.

Met mijn passie en kennis voor sport probeer ik u het plezier van sport te laten inzien en tegelijk te werken aan een betere gezondheid en uw doelen.

Graag hoop ik u snel tegen te komen bij Anna de Kok Personal Training.

Maak een afspraak

Hey! Super tof dat je op onze website bent en wat leuk dat je interesse hebt in Personal Training! Wacht niet te lang want we hebben nog een beperkt aantal plekken.. Direct contact opnemen of een berichtje achterlaten? Dat kan hier