• Palmboom Adk

Anna de Kok

Anna de Kok | Personal trainer bij Anna de Kok in Groningen

Personal trainer

Ik ben Anna de Kok, Personal Trainer, Beweeg & Leefstijladviseur en Life trainer.

Vanaf kinds af aan heb ik altijd al geweten dat ik mensen wil helpen en in combinatie met mijn passie voor sport heb ik mijn droombaan gevonden,

Het is mijn allergrootste passie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezonde geest in een gezond lichaam.

In 2014 besloot ik om mijn eigen privé trainingsstudio te openen in Groningen en het is de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt. Ik ben zo blij te mogen zeggen dat mijn team en ik al bij meer dan 300 mensen een bijdrage heb geleverd aan hun gezondheid en geluk. En ik hoop dat dit er nog heel veel meer zullen worden.

Naast dat ik Personal Trainer en Beweeg en Leefstijladviseur ben, ben ik ook gewoon een vrouw die heeft geworsteld met zelfbeeld, motivatieproblemen, hormoonschommelingen en eetbuien.
Omdat ik Personal Trainer ben, super gezond leef en veel sport, wil dat niet zeggen dat ik nooit last heb van het zojuist genoemde. Ik heb een eigen bedrijf en kamp met bizarre drukte. Ik heb weinig tijd, ik werk hard en heb ook nog een privéleven, waardoor ook bij mij een gezonde levensstijl niet altijd mogelijk is. Soms schieten alle gezonde dingen er ook wel eens bij in! Maar ik kan er wel super goed mee omgaan! En juist daarom kan ik jou hier ontzettend goed bij helpen. Want ik weet hoe je je voelt!

Ik help jou om weer in balans te komen. Alles draait om BALANS. Niet om het cijfertje op de weegschaal. Niet om het altijd maar gezonde eten. NEE. Het gaat om de balans vinden in alles wat je doet. Het gaat erom dat je gelukkig bent met jezelf!

In mijn eigen privé trainingsstudio helpen mijn team en ik al meer dan 300 mensen naar een gezonde leefstijl. Zij maken zulke mooie stappen, boeken echt vooruitgang. Ze zijn blij, tevreden, dankbaar voor de positieve leefstijlveranderingen die ze zelf maken. En dat is dan weer waar ik aller gelukkigst van wordt. Het bijdragen aan iemands lifestyle change!

Maak een afspraak

Hey! Super tof dat je op onze website bent en wat leuk dat je interesse hebt in Personal Training! Wacht niet te lang want we hebben nog een beperkt aantal plekken.. Direct contact opnemen of een berichtje achterlaten? Dat kan hier