• Palmboom Adk

Partners

Anat is een naam uit de oudheid, en betekent godin van de vruchtbaarheid. Dit is natuurlijk een heel toepasselijke naam voor een plantaardig ontbijt & lunchcafé, maar daarnaast het is ook mijn eigen voornaam. Het past van alle kanten precies, want dichter bij mij en mijn concept kun je qua naam niet komen. Met trots deel ik mijn naam met mijn ontbijt & lunchcafé en met mijn producten.

Meer informatie

We zijn goed in alle schoonheidsbehandelingen, van uitgebreide gezichtsbehandelingen tot kleine behandelingen, huidverbetering, pedicure en manicure. We kennen ook onze grenzen. Voor specialistische behandelingen als permanente ontharingen, laseren etc. werken we samen met een erkende huidtherapeute en een plastisch chirurg.

Meer informatie

LiLak streeft naar het overtreffen en heruitvoeren van de traditionele manicure. LiLak biedt leuke seizoensgebonden nail art aan, volgt de ontwikkelingen op social media en blijft op de hoogte van de laatste mode en beauty trend. Kleur, Bloem, Lak. Deze drie woorden die de schoonheid, geschiedenis en het vak omschrijven samengevat in één woord, LiLak.

Meer informatie