Zie jij er nu al tegenop om straks op het strand in je bikini of zwembroek rond te lopen?

Wil jij snel afvallen en meer energie hebben, zonder de frustratie, moeite en tijd die het jou kost om uit te vogelen hoe je dat precies doet en wat wel en niet werkt?

Wil jij het liefst professionele 1-op-1 begeleiding, zodat je weet dat je effectief aan je gezondheid werkt in plaats van dat je ‘maar wat doet’ en daarmee misschien je gezondheid te grabbel gooit?

Wil je alle kilo’s die je afvalt deze keer ab-so-luut- op termijn NIET meer terugkrijgen?

Geef jouw gezondheid nu een kickstart en stoom je klaar voor de zomer met deze unieke en bewezen Flowing Energy Trainer!

Je wilt heel graag meer energie hebben, fitter zijn, een paar kilo afvallen. Zodat jij je lekker, vrolijk en zelfverzekerd voelt. Maar eerlijk gezegd: je vind sporten eigenlijk helemaal niet zo leuk en je ziet met alle tegenstrijdige informatie door de bomen het bos niet meer. Wat is nu wel en wat is nu niet goed voor je gezondheid? Wat werkt wel en wat werkt niet om effectief gewicht te verliezen?

Je zit een beetje vastgeroest in verraderlijke gewoontes. Je staat altijd voor anderen klaar, maar je vergeet jezelf. Je bent druk en hebt stress, je eet ongezonder, je bent moe en voelt je niet happy in je eigen lichaam.

Je hebt een boost nodig. Een boost om op een verantwoorde manier met je figuur en je gezondheid aan de slag te gaan. Om echt kilo’s te verliezen en weer volop in je energie te zitten.

Je wilt resultaat halen en eigenlijk ook wel snel, dus waar je je energie en tijd in gaat steken moet wel echt werken.

Hoe zou het voor je zijn als jij hiervoor een persoonlijk begeleider had met een schat aan kennis en ervaring? Iemand die naar je luistert en die jou de persoonlijke aandacht geeft die jij nodig hebt om je gezondheid een kickstart te geven? Een professional die samen met jou werkt aan jouw gezondheid? In een vriendelijke omgeving waar jij je veilig voelt?

Ben jij er helemaal klaar voor om het eindeloze
‘ik wil’ om te zetten in ‘Ik ga het NU gewoon echt doen!?

Het Flowing Energy programma zorgt ervoor dat jij weer genoeg energie en rust in je hoofd hebt. Je voelt je weer vertrouwd in je eigen lijf, waardoor jij je zelfvertrouwen terugkrijgt, trots in dat mooie zomerjurkje of je favoriete broek stapt en weer zin hebt om leuke dingen te doen.

Met de unieke Easye Shape trainer verlies jij moeiteloos op een verantwoorde manier binnen maar liefst 5 weken centimers rondom je middel en je benen.

Je creëert stap voor stap en onder professionele begeleiding jouw ideale leven, zonder de frustratie, energie en tijd die het jou kost om uit te vogelen hoe je dat precies doet. Wij hebben al dat werk voor jou gedaan. Wij bieden jou het maatwerk dat jij nodig hebt om - op een manier die voor jou haalbaar is - jouw gezondheid nu echt om te zetten in jouw optimale gezondheid en jouw leven in jouw droomleven!

Resultaten van deelnemer Sarah (29 jaar) Totaal verloren gewicht: 0,7 kilo. Totaal verloren centimeters: 46. Totaal verloren vetpercentage: 5,16 %. Totaal verloren slank lichaamsgewicht (puur vet): 4,26 kilo.

Sarah: "Wat een resultaat in 5 weken tijd! Voor mij is dit een geweldige start geweest. Door binnen een korte tijd snel resultaat te boeken raak je enorm gemotiveerd om verder te gaan en deze levensstijl vol te houden. Er is geweldig rekening gehouden met mijn drukke schema. Ook werden we ondersteund door een goed vol te houden voedingsschema. Niks honger hebben. Gewoon lekker en gezond eten. Leuke, lekkere en gevarieerde menu's. En wat ik heerlijk vond: een boodschappen lijst voor DE HELE WEEK! Ik kan het echt iedereen aanraden om deel te nemen. Naast de hele fijne resultaten heb ik enorm veel energie en zelfvertrouwen teruggekregen. Het wordt een levensstijl waar je erg gelukkig van wordt :) ik ga door!"
Wij nemen jou mee naar jouw ideale gezondheid. Je gaat bewust kiezen voor jezelf. Samen creëren we stap voor stap jouw mooiste leven. Vol energie en zelfvertrouwen, en tijd voor jezelf.

Wij geven jou alle tools en coaching die jij nodig hebt om jouw eigen gelukkige lifestyle te creëren.

 

Mijn naam is Dominique.
Ik ben ondernemer in de SPA, Wellness en Gezondheidsbranche en eigenaar van een eigentijds, vernieuwend en resultaatgericht concept op het gebied van healthy aging, gezond en vitaal ouder worden. Mijn passie ligt bij het ontwikkelen en creëren van prachtige belevingsconcepten. Naast het ondernemer zijn ben ik trotse mama van twee leuke jongetjes, en parttime stewardess voor KLM. Het werk als stewardess geeft me de mogelijkheid om de wereld rond te reizen. De continue variatie van indrukken en beelden zijn mijn inspiratie voor het leven geworden. To "wonder" is de sleutel in mijn benadering voor alle aspecten op het gebied van denken, werken, en observeren. Ik hou van de dingen die ik beleef, maar de keerzijde is ook dat dit drukke leven behoorlijk energie vraagt. Daarom is balans zo belangrijk. Die balans ben ik net als velen ook wel eens kwijt. Vroeger heb ik aan topsport mogen doen. Die drive blijft altijd in mijn systeem.
Anna en ik hebben onze ervaring, kennis en kracht gebundeld. Wij staan beide voor een gezonde, energieke en fitte leefstijl. Graag helpen we jou om met ons nieuwe concept in een korte periode je balans terug te vinden,door de juiste begeleiding en waanzinnige resultaten op het gebied van spieropbouw, vet/omvang/centimeters vermindering en meer energie.

 

Mijn naam is Anna en ik ben Personal Trainer en Beweeg en Leefstijladviseur.
Maar ik ben ook een vrouw die heeft geworsteld met zelfbeeld, eetbuien, motivatieproblemen en hormoonschommelingen. Ik heb een eigen bedrijf en ben altijd bizar druk. Ook bij mij schiet een gezonde levensstijl er weleens bij in. Vorig jaar ben ik in een burnout terecht gekomen. Ik ben toen bijna 20 kilo aangekomen en wist me bijna geen raad meer hiermee om te gaan. Ik was alleen nog maar met gezondheid bezig om af te vallen en dit stond mij op een gegeven moment erg tegen. Ik wilde graag weer gezond leven omdat ik het fijn vond om daarmee bezig te zijn. Omdat dit in mijn hoofd niet werkte kon ik sporten en gezond eten wat ik wilde, maar er gebeurde niks. Toen kwamen de behandelingen met de Easy Shaper op mijn pad. Ik was heel sceptisch, maar ik ben toch gaan ervaren wat deze machine allemaal kan en ben dolgelukkig met het resultaat. Binnen 5 weken was ik maar liefst 34 cm kwijt over mijn hele lichaam en ik voelde me weer fit en energiek. Ik zag zo ontzettend snel resultaten en hierdoor raakte ik juist weer gemotiveerd om te gaan sporten en gezonder te gaan eten. En toen dacht ik, dit is de perfecte combinatie. Sporten in combinatie met een voedingsplan en de behandelingen met de Easy Shaper. Alles op maat. Dominique en ik hebben daarom het FLOWING ENERGY programma ontwikkeld. Hét programma voor iedereen die een kickstart wil maken naar een gezonde geest in een gezond lichaam!
Resultaten van deelnemer Kerstin (45 jaar) Totaal verloren gewicht: 2,6 kilo. Totaal verloren centimeters: 44,6. Totaal verloren vetpercentage: 3,74 % . Totaal verloren slank lichaamsgewicht (puur vet): 4,65 kilo.

Kerstin: "Ik heb meegedaan aan de Pilot voor "Flowing Energy". Ik vind het een fantastisch concept. Je wordt super begeleid door leuke mensen die weten waar zij het over hebben. Door middel van een voedingsschema, 2x de week te trainen en 2x de week aan de Easy Shape Machine, zie je al snel resultaat. Het voedingsschema was lekker gevarieerd en de maaltijden makkelijk te bereiden. En het beste is: Ik ben niet alleen centimeters en kilo’s kwijtgeraakt. Ik voel me ook fitter en meer in evenwicht. Dit programma is een echte aanrader!"

Wat is flowing Energy Trainer?

Anders dan bij de bestaande apparaten die monotone- en lichaamsvreemde impulsen afgeeft, werkt de Easy Shape Trainer systeem met lichaamseigen trillingen; HFT®-technologie (Human Frequency Technologie) waardoor het ons efficiënt voorziet van direct waarneembare en meetbare resultaten. De meeste gebruikers ervaren een vermindering van 8 tot 28 cm direct na de eerste behandeling (deze duurt tussen de 30 tot 55 minuten). De nauwkeurige en talrijke wisselende trillingen zorgen voor een gerichte en accurate spierstimulatie die aanzienlijk meer spiervezels zal activeren dan met normale sportieve activiteiten mogelijk zou zijn. Bijvoorbeeld: een sporter die tijdens een training een actiepotentieel bereikt tussen 28% en 32%, het Easy Shape Trainer systeem bereikt in dit geval meer dan 90% zonder belasting van de bindweefselbanden, pezen en gewrichten. Succes verzekerd dankzij de nieuwste technologische voorsprong: HRS®-technologie (Human Resonance Technologie).

Het Easy Shape Trainer systeem meet voorafgaand aan elke behandeling, selectief en met hoge precisie de lokale vet- en spierdichtheid, als ook de cel- en weefselvloeistof. Op basis van deze waarden, die in feite onderhevig zijn aan dagelijkse veranderingen, stelt het Size Zero Easy Shape Trainer systeem een voor iedere klant uniek en op het lijf geschreven programma op om zodoende de hoogste doeltreffendheid te bieden voor de cliënt. Deze geweldige technologie is een mijlpaal op het gebied van lichaamsstimulatie en garandeert het gewenste succes!

Gebruikelijke apparaten zijn niet in staat om de verscheidenheid en individuele lichaamsopbouw bij verschillende mensen op te sporen. Het Easy Shape Trainer systeem is het enige apparaat -wereldwijd- die over HRS®-technologie beschikt.
Ieder mens is een uniek individu en heeft, in vergelijking met anderen, meer of minder spieren, vet, weefsel en lichaamsvocht. Een effectief systeem dat niet alleen in staat is om deze verschillen op te sporen, maar ook nog eens automatisch de daarbij benodigde programma's aanpast.

WIJ hebben prachtige resultaten geboekt op het gebied van afslanken, cellulitis, spieropbouw en versteviging.
Daarnaast zijn we zeer dankbaar dat patienten met complicaties als oedeem, gewrichtsklachten, reuma, artrose, fibromyalgie en bekkenbodemklachten met veel succes hebben mogen helpen.

Wat krijg je allemaal in dit programma?

  • Gratis intakegesprek met een Personal Trainer/behandelaar

  • Een coach die bijna 24/7 bereikbaar is
  • 2 x per week Personal Training en/of Personal Yoga op maat

  • 2 x per week een behandeling met de Flowing Energy Trainer
  • Een voedingsplan

Wat levert het jou op?

Veel meer energie
Vele centimeters verlies rondom je buik en benen
Meer zelfvertrouwen en meer rust in je hoofd
Plezier in het werken aan een fit & gezond lichaam
Je past ein-de-lijk weer in je lievelingsjurkje of -broek!

Resultaten van deelnemer Marije (27 jaar) Totaal verloren gewicht: 3,9 kilo. Totaal verloren centimeters: 33. Totaal verloren vetpercentage: 2,5 %. Totaal verloren slank lichaamsgewicht (puur vet): 3,54 kilo.

Marije: "Ik ben 1 van de gelukkigen die mee heeft gedaan met de Pilot voor het nieuwe progamma Flowing Energy. 5 weken even vol aan de bak, maar wat voel je je na een paar week al veel beter! Na 5 weken, 4 kilo lichter, 33cm kwijt, maar het allerbelangrijkste: weer veel fitter en happy-er! Wat er in 5 weken met je lichaam kan gebeuren is erg mooi om te zien. De menu’s zijn erg lekker en vooral makkelijk en snel te maken, erg fijn. Een echte aanrader voor mensen die snel centimeters willen verliezen en zich weer energieker en beter willen voelen."

Wat kost het Flowing Energy programma?

Normaal kost dit programma 920,- euro. Jij betaalt nu slechts 650,- euro inclusief 21% btw (aftrekbaar voor ondernemers).
Betaling in termijnen is mogelijk.

Om te bepalen of dit programma 100% bij jou past en aansluit bij jouw doelen kun je je gegevens achterlaten. Je ontvangt dan vrijblijvend meer informatie. Als je dit wilt, klik dan op onderstaande button.

Resultaten van deelnemer Annemiek (37 jaar): Totaal verloren gewicht: + 0,3 kilo. Totaal verloren centimeters: 34,5. Totaal verloren vetpercentage: 1,33 %. Totaal verloren slank lichaamsgewicht (puur vet): 1,29 kilo.

Annemiek: "I only believe it, until I see it!
 
De dame op het plaatje staart me aan…..mooi slank en enorm strak. De tekst onder het plaatje belooft veel, centimeters verlies in omvang na enkele behandelingen. Yeah right, dat zal wel! Dat waren mijn eerste gedachten toen ik hoorde van “Flowing Energy” en ik kan me voorstellen dat het ook jouw gedachten zijn. Want als je het dan zo ziet denk je dat dit eigenlijk te mooi is om waar te zijn. Maar niets is minder waar! Twee keer per week sporten, een behandeling met de easy shape trainer in combinatie met een voedingsplan en je voelt je binnen enkele weken stukken beter. Ik wilde het echt niet geloven en dacht, oké laat het me dan maar zien. We zullen zien wie er gelijk krijgt. En ik beken mijn ongelijk. Het is waar! Het klopt! De combinatie die “Flowing Enegry” biedt werkt! Ik zat in mum van tijd beter in mijn vel. Letterlijk en figuurlijk. Het heeft mij mentaal een enorme boost gegeven. De spiegel werd weer een leuk ding om voor te staan en die ene broek die achter in mijn kast was beland omdat het eigenlijk net niet meer kon, ligt nu weer vooraan in de kast en wordt met plezier gedragen. Heb je even een extra boost nodig om net dat ene stukje van je doel nog te halen dat steeds niet lukte of heb je juist even die eerste extra zet nodig om te beginnen met het behalen van je doel dan kan ik je aanraden je aan te melden voor het “Flowing Energy” programma."