FAQ

  1. Home
  2. |
  3. FAQ

Welke abonnementen biedt Anna de Kok aan en wat zijn de prijzen? 

Bij Anna de Kok Personal Training kun je verschillende abonnementen afsluiten. Hieronder volgen de abonnementsvormen met de prijzen inclusief btw van 9%. Er zijn geen inschrijfkosten.

Prijzen per 2019:
Personal training 1x per week : € 130 – dit zijn 4 trainingen per maand
Personal training 2x per week : € 240 – dit zijn 8 trainingen per maand
Personal training 3x per week : € 320 – dit zijn 12 trainingen per maand  
Personal training 4x per week : € 390 – dit zijn 16 trainingen per maand

Bij Anna de Kok personal training kun je ook een DUO abonnement afsluiten. De prijzen hieronder zijn per persoon. 

Personal training DUO 1x per week : € 80 – dit zijn 4 trainingen per maand
Personal training DUO 2x per week : € 150 – dit zijn 8 trainingen per maand
Personal training DUO 3x per week : € 220 – dit zijn 12 trainingen per maand

Prijzen

Welke service krijg ik?

Bij elke abonnementsvorm krijg je een vrijblijvende intake. Als je lid geworden bent zal er door de coach van Anna de Kok personal training een nul meting gedaan worden. Deze wordt gedaan met een speciale bodyscan. De bodyscan zal maandelijks uitgevoerd worden zodat de coaches goed de voortgang in de gaten kunnen houden.  Naast de bodyscan heb je toegang tot ons internesysteem. Coaches houden hier de voortgang bij van klanten maar daarnaast kun je gebruik maken van trainingsschema’s, voedingsschema’s, challenges, het rooster om je trainingen in te plannen en nog veel meer handige tools.  

Welke service krijg ik?

Bij elke abonnementsvorm krijg je een vrijblijvende intake. Als je lid geworden bent zal er door de coach van Anna de Kok personal training een nul meting gedaan worden. Deze wordt gedaan met een speciale bodyscan. De bodyscan zal maandelijks uitgevoerd worden zodat de coaches goed de voortgang in de gaten kunnen houden.  Naast de bodyscan heb je toegang tot ons internesysteem. Coaches houden hier de voortgang bij van klanten maar daarnaast kun je gebruik maken van trainingsschema’s, voedingsschema’s, challenges, het rooster om je trainingen in te plannen en nog veel meer handige tools.  

Hoe boek ik trainingen? 

Kom je trainen bij Anna de Kok personal training dan ben je eigen baas over de agenda. Jij bepaalt wanneer je traint. Je kunt het rooster inzien in je aangemaakte account. Aan de hand van de afgesloten abonnementsvorm krijg je credits (trainingen) van ons systeem waarmee je kunt inplannen. 

Houdbaarheid credits/trainingen

Credits (trainingen) zijn zes weken houdbaar. Ben je dus een week ziek dan kun je later de trainingen inhalen.

Waar kan ik mijn aantal credits zien?

Via de computer kun je de credits op de volgende manier inzien. Naast je naam staat een driehoekje. Hier klik je op en vervolgens ga je naar informatie clubaccount. In de tab producten kun je de aantal credits zien. 

Via de app. Open de app Anna de Kok. Ga naar Mijn club. Vervolgens druk je op mijn club account. Onder Anna de Kok Personal Training staat een blauw klein tekentje. Klik hier op en je krijgt een lijst te zien. Ga naar mijn producten en je ziet meteen de credits.

Hoe kan ik mijn trainingen boeken? 

Je krijgt credits om trainingen te boeken afhankelijk van het soort contract dat afgesloten is. Je kunt zelf je trainingen inboeken in het rooster. 

Voor hoelang teken ik een contract en wat is de opzegtermijn?

Als je een contract tekent bij Anna de Kok personal training dan teken je deze voor drie maanden + een maand opzegtermijn. Dit zijn in totaal vier maanden. Dit zijn de maanden die minimaal nodig zijn om resultaat te kunnen halen. Hierna is het maandelijks opzegbaar. Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd na vier maanden totdat je opzegt. 

Pauzeren contract 

Een contract kan alleen gepauzeerd worden wanneer je niet kan trainen door een langdurige blessure, zwangerschap, operatie of een andere geldige reden. Dit zal altijd in overleg gaan met de trainer. Vakanties vallen hier buiten. Daarvoor is de houdbaarheid van 6 weken van de credits (trainingen).

Hoe kan ik mijn contract opzeggen? 

Wil je niet meer trainen bij Anna de Kok dan kun je je abonnement opzeggen via info@annadekok.nl . Houd hierbij rekening met een opzegtermijn van één maand

Kan iemand anders in mijn plaats komen sporten?

Als je een keer niet kunt trainen dan hebben we liever dat je de les inhaalt. Je kunt tot 4 weken vooruit plannen en de training kosteloos 24 uur van te voren uit het rooster halen.

Is mijn abonnement overdraagbaar?

Een abonnement is in principe niet overdraagbaar. Is dit om welke reden dan ook noodzakelijk kun je altijd een mail sturen naar info@annadekok.nl.

Hoe betaal ik?

Heb je een abonnement bij Anna de Kok personal training afgesloten dan zal het abonnement maandelijks achteraf via automatische incasso betaald worden. De automatische incasso vind rond de 30ste van elke maand plaats.

Mijn trainer of ik moet de training afzeggen maar dit is niet binnen 24 uur. Wat nu?

In het geval dat een trainer de training moet annuleren door omstandigheden dan krijg je altijd je credit/training teruggeboekt en kun je de les inhalen. 
Kun je zelf last minute niet trainen dan zal de trainer altijd kijken naar de reden. Op basis hiervan zul je de credit wel of niet terugkrijgen. Neem altijd contact op met de trainer waarbij je hebt ingeboekt.

Kan ik mijn abonnement aanpassen?

Je kunt altijd je contract aanpassen. Houd wel rekening met een kalendermaand voordat de wijziging wordt doorgevoerd. Er wordt hierbij gekeken naar de inschrijfdatum door de administratie. Je inschrijfdatum kun je zelf altijd terugzien in je profiel.

Kan ik bij meerdere trainers trainen?

In principe kun je bij alle trainers trainen en zowel in Groningen als in Haren. Het wordt wel geadviseerd om minimaal één keer in de week bij je hoofdcoach te trainen. Zo kan de voortgang beter bijgehouden worden voor het ultieme resultaat.

Locaties & bereikbaarheid

Anna de Kok Personal Training heeft twee locaties :  Anna de Kok Personal Training Groningen Oosterstraat 299711NP GroningenGroningen  
Anna de Kok Personal Training Haren Rummerinkhof 4A 9751SL Haren  Wij zijn bereikbaar  via info@annadekok.nl of 06 39682216

Algemene voorwaarden 

 Bekijk hier de algemene voorwaarden

DE VOLGENDE STAP?
Wij staan voor je klaar om je te helpen!

Wil jij fit zijn en je weer vrolijk, zelfverzekerd en vertrouwd voelen in jouw eigen lijf? Plan dan nu een vrijblijvende afspraak met ons in.

Ja dat wil ik!
Personal Training
Links
Neem contact met ons op

Jouw resultaat is onze handtekening. Dus wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij je doel kunt halen. We geven je alle tools die je nodig hebt voor een optimaal resultaat. Jij hoeft nergens meer over na te denken. Dat doen wij voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen is naar de trainingen gaan, je houden aan verder gemaakte afspraken/adviezen en vooral heel erg genieten van het voortgangsproces.

Neem contact met ons op